Blog van Bas

Blog van Bas

¿Wie?

Bas van Lier is freelance journalist, tekstschrijver en auteur van non-fictie voor kinderen

Webmaster

ideeënPosted by Bas van Lier 28 Jan, 2014 16:57

En dan heb je opeens drie websites onder je hoede! Twee weken geleden is de blog gelanceerd die we voor What Design Can Do maken. Toen waren we al een maand aan het proefdraaien. Elke dag één stukje met een kernredactie van drie en enkele medewerkers, dat lijkt doenlijk. Maar het is meer werk dan je denkt. Wel leuk werk.


Al enige tijd schrijf ik met regelmaat voor de website TabakNee over de slinkse wegen van de tabaksindustrie om nieuwe rokers te vinden, over de lobby voor die industrie bij de politiek en over de lakse aanpak van die politiek om werkelijk iets tegen het roken te doen. Deze weken ben ik ter vervanging ook even de webmaster.

De derde website die ik heb gevuld en bijhoud is de site voor het Holocaust Namenmonument Nederland, die afgelopen week online ging. Maanden zijn we er mee bezig geweest en nu is het los. De website stelt mensen in staat om namen te adopteren op het toekomstige monument, waarmee de fondsen worden geworven om het monument te kunnen bouwen.

Toen ik nog bij de krant werkte was het al zo'n feest om je werk een paar uur later in druk terug te zien. Le joie de se voir imprimé. Bij zo'n website treft dat geluk je direct.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.