Blog van Bas

Blog van Bas

¿Wie?

Bas van Lier is freelance journalist, tekstschrijver en auteur van non-fictie voor kinderen

111 plekken

ideeënPosted by Bas van Lier 17 Dec, 2014 16:54

Net verschenen: de voorjaarsaanbieding van uitgeverij THOTH met daarin de aankondiging van mijn nieuwe boek '111 plekken in Amsterdam die je gezien moet hebben'. Daar ben ik sinds juli nogal druk mee, reden waarom het op deze plaats even wat stil bleef.

De aanbieding stelt:
'Zelfs voor geboren en getogen Amsterdammers kent de stad vele geheimen en onbekende plekken. Verscholen hofjes in de Jordaan, de winkel van Stadshout, de Hortus van de VU, of het restaurant waar je betaalt wat je voelt: ook de doorgewinterde Amsterdammer komt met dit boek voor verrassingen te staan. Het telt 111 minder bekende en onverwachte plekken in de stad, van het Siegerpark in Zuid tot een wijngaard in Noord en van het hoogste terras in West tot de Hoge Brug in Oost.'

Hier ben ik al een half jaar de stad voor aan het afschuimen, met een camera onder de arm, want ook de foto's zijn van eigen hand. '111 plekken' verschijnt in april 2015.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Wllm Kalb 26 Apr, 2015 19:09

Kreeg dit boekje voor mijn verjaardag van Peter Kersten. Ik dacht zo'n beetje alles over Amsterdam te weten maar Bas van Lier heeft prachtige plekken gevonden die bijna allemaal nieuw voor me zijn. En hij schrijft er buitengewoon aardig over. Een aanrader!